nilgun.blogg.se

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb.

Nyttigt Mål

Publicerad 2013-05-20 20:52:41 i Allmänt

 
När sommar värmen är här är man inte riktigt sugen på varm mat. I detta målet får Ni massor med proteiner och lite kolhydrater av frukten. Blanda i precis vilken frukt ni vill. Ni får sötman via frukten och saltet via skinka/kalkon.
 
Valfri frukt skivat eller tärnat.
Keso
Kvarg/Kesella
Skinka/Kalkon
Körsbärstomater.
 
Mängden av ingredienserna varierar på hur mycket ni vill äta. Blanda alla ingredienser till en röra. De blir godare när alla smaker blandas.
 
Lycka Till.
Nilgun
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nilgun Coskun

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela