nilgun.blogg.se

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb.

Trevlig Midsommar

Publicerad 2013-06-20 23:18:45 i Allmänt

Vill Önska Er Alla En Trevlig Midsommar. Kommer Att Ta Lite Paus Från Bloggen. Återkommer Om Några Veckor. Ha En Underbar Sommar. 
Trevlig Sommar. 
Nilgun
 

Extensions/Hårförlängning.

Publicerad 2013-06-13 23:17:01 i Allmänt

Under sommar vill jag ha långt hår. Har sparat men tyckte inte att de var tillräckligt långt. Bestämde mig för att göra en hårförlängning. På Salongen så jobbar vi med keratin fästen. Väldigt skonsamt för håret. Mång kanske inte vill ha en förlängning utan bara en hårförtjockning med extensions kan man göra de. Själv så ville jag både ha långt och tjockt hår. Håret sitter mellan 3-6 månader. De som är bra är att vi beställer hår Efter kundens egna hår färg så de syns inte att man har extensions i håret. Välkomna och höra av Er om ni undrar någonting till salongen. Studio Savoy Hair & Nails på Köpmangatan 5 i Västerås. Besök gärna våran hemsida www.studiosavoy.se.
 
Nilgun
 
 

Svenska Nationaldagen 6 Juni.

Publicerad 2013-06-06 10:53:25 i Allmänt

Sveriges nationaldag, även svenska flaggans dag, firas den 6 juni varje år och är en helgdag i Sverige. Nationaldagen firas till minne av dagen då Gustav Vasa valdes till Sveriges kung 1523 och Sverige blev ett självständigt land.
 
Ha En Underbar Dag I Solen.
Nilgun
 

Studio Savoy Hair & Nail's

Publicerad 2013-06-04 21:34:58 i Allmänt

Studio Savoy Hair & Nail's
 
Nu när de är student tider och bröllop så har jag massor att göra på salongen. Så underbart att jobba med naglar och träffa massor med stamkunder och nya kunder. Mitt jobb är väldigt socialt älskar verkligen det. På salongen jobbar jag och 3 frisörer. det är full fart hos oss hela dagarna. Vi vill att alla kunder känner sig välkomna oavsett om ni gör någon hårbehandling eller nagelbehandling.
Har Ni frågor tveka inte kontakta oss på Studio Savoy Hair & Nails på Kömangatan 5 i Västerås eller på telnr 021-18 66 00. Eller besök våran hemsida www.studiosavoy.se.
 
Här kommer några bilder på naglar som jag har gjort.
 
Välkomna Till Studio Savoy Hair & Nail's
Nilgun
 

Hittarecept.se Vill Samarbeta Med Mig.

Publicerad 2013-06-03 23:00:00 i Allmänt

Blev kontaktad av hittarecept.se att dom hade hittat till min blogg. Jätte kul tanken var att jag skulle dela mina recept med mina vänner. Men alltid kul att få ett mail att dom tyckte att jag hade kvalite på mina recept. Hopas jag kan dela med mig av roliga, goda och nyttiga recept.
 
 
Sköt Om Er.
Nilgun

Om

Min profilbild

Nilgun Coskun

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela