nilgun.blogg.se

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb.

Underbar Dag I Västerås.

Publicerad 2013-03-16 16:00:22 i Allmänt

Nu går vi mot ljusare tider så de känns helt underbart. Men Allt skulle bli bättre om vi fick lite värme också. Jag tror att många håller med mig " Att nu får de vara bra me kyla och vinter". Dagarna har blivit länge och ljusare. Imorse var de inte skönt och gå ut i minus 15 grader, men under dagen fick vi plus 2 grader och strålande sol. Solen är alltid välkommen till vår fina land.

Ha en underbar helg.
Nilgun

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nilgun Coskun

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela