nilgun.blogg.se

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb.

Nilgun's Ostkaka

Publicerad 2013-02-21 19:58:00 i Allmänt

Alla vill vi någon gång äta en god efterrätt med gott samvete. Denna ostkakakan kan ni äta med gott samvete som efterrätt eller som ett mellanmål. Som mellanmål innehåller den massor med protiener som ni får av äggen, keson och kesellan.
 
Nilgun's Ostkaka
 
4 ägg
2 dl stevia strö
3 dl keso
2 dl kesella
4 msk mjölk
3 msk fiberhusk
4 droppar bittermandel arom
4 droppar vanilj arom
1 dl hackad mandel
 
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ägg och stevian.
3. Rör ner keson, mjölken och kesellan.
4. Blanda ner bittermandel aromet och vanilj aromet.
5. Rör ner den hackade mandeln.
6. Låt smeten svälla i 10 minuter.
7. Häll sedan smeten sen i en ugnsäker form.
8. Grädda i 20 minuter.
 
Ostkakan är som godast om den får kallna helt. Skär kakan i önskad storlek.
 
Serverings förslag:
 
Mixa jordgubbar färska eller frysta med lite stevia och värm i micron. Eller servera med sockerfri sylt. Värm lite ostkakan innna servering om så önskas.
 
Lycka till.
Nilgun

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nilgun Coskun

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela