nilgun.blogg.se

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb.

Vår I Luften.

Publicerad 2013-04-06 08:54:33 i Allmänt

Tillbaka till vardagen igen efter semestern. De kännes helt underbart att vi har strålande sol och dagarna är längre. Njut av solen trots att det är kallt. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Kunderna på salongen känner precis som jag att dom vill ha ljusare färg på naglarna. Välkomna till salongen www.studiosavoy.se eller ring 021-18 66 00.
Nu hoppas vi bara att värmen också kommer.

Ha en underbar helg.
Nilgun

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nilgun Coskun

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela