nilgun.blogg.se

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb.

Ungsbakad Knaprig Musli.

Publicerad 2013-07-18 19:59:00 i Allmänt

Ungsbakad Knaprig Musli.
 
Ett väldigt mättade musli är Pauluns Ungsbakade Knaprig Musli. De finns flera sorter av muslin men jag fördrar kakao och hallon muslin. Muslin har inga tillsatter av socker. Innehåller 53% Fullkorn och 19% Fibrer. Smakar som start, farligt gott.
Jag burkar äta de som ett kvällsmål med kvarg. Självklart kan man äta den med yoghurt eller filmjölk. Men med kvarg så får Ni ett nyttigare altenativ.
 
 
Smaklig Måltid.
Nilgun
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Nilgun Coskun

Mitt namn är Nilgun. Jobbar som nagelteknolog och driver Studio Savoy Hair & Nails I Västerås. Jag älskar baka och laga mat, allt jag gör i köket gör jag med kärlek. Samt älskar inredning och design. Jag får mycket i mitt jobb som nagelteknolog genom att jag får dekorera och bygga naglar samt kundkontakten som är viktigt i mitt jobb

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela