Sockerfri & Glutenfri Cheesecake
Sockerfri & Glutenfri Cheesecake
Här kommer ett recept på en cheesecake med massor av proteiner. Cheesecaken är gjord på keso och kvarg. Ät med gott same.
Cheesecake Botten:
3 msk Cocosolja Smält
1,5 dl Mandelmjöl
1 dl Kokos
2 msk Steviaströ
Fyllning:
3 st Ägg
500 g Mini Keso
2,5 dl Kvarg
200g Philadelphia 12%
4 msk Steviaströ
Toppning:
300 g Fryst Hallon
3 msk Krossade Linfrön
1 msk Steviaströ
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda alla ingredienserna till botten.
3. Tryck ut med händerna i en form.
4. Grädda i ca 10 min.
5. Låt svalan lite.
6. Blanda alla ingredienser till fyllningen och mixa med en stavmixer.
7. Fyll fyllningen i mandelbottenen.
8. Grädda i ca 45 min.
9. Låt svalna lite.
10. Mixa hallonen med steviaströ till en kräm.
11. Rör ner den krossade linfröna i hallon krämen.
12. Låt krämen svälla i ca 10 min.
13. Bred hallonkrämen på cheesecaken och ställ kallt över natten.
Tryck ut med händerna i en form.
Grädda i ca 10 min.
Blanda alla ingredienser till fyllningen och mixa med en stavmixer
Fyll fyllningen i mandelbottenen.
Låt svalna lite.
Rör ner den krossade linfröna i hallon krämen.
Bred hallonkrämen på cheesecaken och ställ kallt över natten.
Lycka Till Med Cheesecaken.
Nilgun