Ananas Och Kokospaj Light Och Sockerfri
Ananas Och Kokospaj Light Och Sockerfri
Ananas och kokos kobinationen tycker jag om. Bakade pajen på Sockerfria digistivekex samt med stevia strö. Denna pajen är super fräsch efter man ätit en fin middag. Serveras med grädde eller glass.

Ingredienser:
20 St Sockerfria Digistivekex
2 dl Flytande Margarin.
Fyllning:
3 st Ägg
5 dl Lätt Creme Fraiche
2 1/2 dl Stevaia Strö
2 små burka Krossad Ananas i egen juice (Innehåller inget socker)
Lägg i en sil och sila bort all vätska från ananasen.
1 1/2 dl Kokos
2 tsk Vaniljpulver
1. Lägg dubbla digestivekex i paj formen.
2. Häll över den flytande margarinet över digistivekexen. Grädda i ca 10-12 minuter i 175 grader.
3. Mosa digistivekexen med en gaffel i formen medan dom e varma.
4. Vispa ägg och stevian poröst. Tillsätt creme fraiche, kokos, vaniljpulver och ananas och rör om till en smet.
5. Häll smeten i pajformen och grädda i ca 40 min på 175 grader.
Serveringsförslag:
Grädde
Glass
Följ steg för steg hur Ni lyckas bäst med pajen.

Lägg dubbla digestivekex i paj formen.

Häll över den flytande margarinet över digistivekexen.
Grädda i ca 10-12 minuter i 175 grader.

Mosa digistivekexen med en gaffel i formen medan dom e varma.

Vispa ägg och stevian poröst. Tillsätt creme fraiche, kokos, vaniljpulver och ananas och rör om till en smet.

Häll smeten i pajformen och grädda i ca 40 min på 175 grader.

Servera med grädde eller glass.
Lycka Till.
Nilgun