Kokosrutor Med Kesellatoppning
Ett lite nyttigare alltenativ.
Kokosrutor Med Kesellatoppning
Kokosrutor
200 g Kokosflingor
2 dl stevia
3 st ägg
0.5 dl Madelmjöl
1 msk Fiberhusk
50g Smör
Kesellatoppning:
1 burk kesella/kvarg ( 250g) Valfri fetthalt
1 msk limesaft/citron
2 msk sötningsmedel
Till dekoration:
1 mogon mango
kokosflingor
20 Småbitar, 35 Minuter
1.Sätt ugnen på 175°.
2. Rör ihop kokosflingor, socker, ägg och mjöl. Smält smöret och rör ner.
3.Bred ut den tjocka smeten till en rektangel, ca 20x30 cm på en plåt med bakplåtspapper. Grädda 20 minuter mitt i ugnen. Låt svalna.
4. Rör ihop ingredienserna till toppingen.
5. Skär bort kanterna på kokoskakan, bred på toppingen och skär i 20 rutor. Skala och strimla mangon. Dekorera med mango, och kokosflingor
Kokosrutor
200 g Kokosflingor
2 dl stevia
3 st ägg
0.5 dl Madelmjöl
1 msk Fiberhusk
50g Smör
Kesellatoppning:
1 burk kesella/kvarg ( 250g) Valfri fetthalt
1 msk limesaft/citron
2 msk sötningsmedel
Till dekoration:
1 mogon mango
kokosflingor
20 Småbitar, 35 Minuter
1.Sätt ugnen på 175°.
2. Rör ihop kokosflingor, socker, ägg och mjöl. Smält smöret och rör ner.
3.Bred ut den tjocka smeten till en rektangel, ca 20x30 cm på en plåt med bakplåtspapper. Grädda 20 minuter mitt i ugnen. Låt svalna.
4. Rör ihop ingredienserna till toppingen.
5. Skär bort kanterna på kokoskakan, bred på toppingen och skär i 20 rutor. Skala och strimla mangon. Dekorera med mango, och kokosflingor