Muggbröd Glutenfri
Muggbröd Med Morötter Glutenfri
Detta bröd är jättemättande och gott om någon vill ha någon macka.
Ingedienser:
1 Ägg
1 dl Fiber Havregryn
2 msk Kvarg
2 msk Lätt Crème Fraiche
2 tsk Linfrö
1 tsk Bakpulver
1 msk Osötad Äppelmos
1 st Liten Morot.
1. Skala och riv moroten.
2. Blanda alla ingredienser.
3. Smörj små formar eller en stor form.
4. Fyll formarna.
5. Grädda i micron på hög effekt i ca 2 min.
6. Vänd brödet på ett fat och grädda 2 min till i micron.
7. Låt kallan.
8. Njut av de goda brödet.
Blanda alla ingredienser.
Smörj små formar eller en stor form.
Fyll formarna.
Grädda i micron på hög effekt i ca 2 min.
Vänd brödet på ett fat och grädda 2 min till i micron
Lycka!
Nilgun